Om os

LP Weidemann A/S er et firma, der distribuerer landbrugsprodukter i Skandinavien, og tilhører den portugisiske gruppe Cotesi.


Cotesi - Companhia de Têxteis Sintéticos, S.A. og markedsledende i Europa på produktion af garn, net og tov. I dag er Cotesi den største producent af bindegarn.


Cotesi er et datterselskab i en af Portugal's stærkeste virksomheder, Violas SGPS. Med over 5 årtiers aktivitet, har virksomheden oparbejdet en stor erfaring og tradition i både de indenlandske og internationale markeder. Med global tilstedeværelse, er Cotesi i dag den ledende skikkelse i distributions- og forsyningskanaler, med stærke enheder i Europa (Portugal, United Kingdom, Danmark, Tyskland, Belgien og Frankrig) og Nordamerika (U.S.A. og Canada).


Som pioner inden for sit felt er det Cotesi's proaktive og tekniske innovation samt konstante research for udvikling der definerer virksomhedens succes. Cotesi´s ”Quality Management System” er certificeret af APCER – Portugisisk certifcerings-sammenslutning, inden for områderne design, udvikling og produktion af garn, reb, net og kabler til landbrugs- og fiskeindustrien, ved brug af syntetiske og naturlige råvarer.

 

undefined

 

Det samme gør sig gældende inden for andre industrielle og naturlige emballagematerialer. Virksomheden opfylder kravene til - og er certificeret NP EN ISO 9001-2015. I dag har Cotesi over 1000 ansatte på verdensplan.