Bæredygtighed og innovation

LIFE IS BETTER WITH COTESI

Cotesi indfører tiltag for at reducere de økologiske fodaftryk.


Klimaforandringer er den største trussel mod miljøet og påvirker mange ting i vores dagligdag: økonomi, samfund og omgivelser. Vi har alle et ansvar, uden undtagelse. Industrien  og forbrugerne er undertiden uvidende om den påvirkning de kan have på klimabalancen, dermed øges deres økologiske fodaftryk.


I forbindelse med Cotesi´s samfundsmæssige ansvar, har temaet også fået større og større betydning de seneste år. Tiltagene til at reducere de økologiske fodaftryk er i tråd med vores motto: ”Life is better with Cotesi”.


undefined

Cotesi har pt et internt system der genanvender 100% af produktionsaffaldet til nye produkter. Vi investerer i know-how på de forskellige produktionsområder, for at kunne tilbyde markedet løsninger omkring genbrugsmaterialer, industriel affald og klimavenlige elementer. Disse produkter er indtil videre stærke bud til høstemballering og til fiskeri- & fritidsmarkedet.


Som organisation opstået af garn og reb af sisal - naturligt fiber, er Cotesi aldrig veget fra sine rødder og fortsætter med at fremme denne 100% naturlige og klimavenlige løsning til både landbrugs- og fiskerisektoren.


Men Cotesi er gået endnu længere i deres produktionsprocesser og F&U i det syntetiske bindegarns marked, med det nye UNI-TECH produktsortiment: et tyndere garn med samme ydeevne som de foregående. Den nye teknologi forpligter sig til at reducere plastik på markerne med 10-20%.


I overensstemmelse med det interne samfundsmæssige og civile ansvar, forsøger Cotesi altid at vælge forretningspartnere og leverandører som udvikler klimavenlige løsninger på daglig basis.